[10 setembre, 2013]
desnudos anticorruptivos

Membres del Col·lectiu Contra la Corrupció es despullen front a l’edifici de les Corts Valencianes

Passant la resaca estiuera, la companyia al complet reprenem els temes i tasques que deixarem aparcades abans de l’agost; entre d’altres fem un repàs a l’estat de tots el casos de corrupció que envolten el País Valenciá i s’escampen a nivell nacional: El cas Gürtel, més actiu que mai amb Bàrcenas a la presó i els ordinadors esborrats, Rita i Camps a punt de la imputació per el cas Noos, Deu imputats que continuen a Les Corts sense plantejar-se dimitir, Blasco i sus “negratas”, Carlos Fabra a punt de ser jutjat… Xé, allò que es diu una bona empastrà!

És per tot açò que volem donar tot el nostre soport al Col·lectiu Contra la Corrupció que treballa per a denúnciar i protestar contra tot aquest merder que ens envolta. El próxim dia 2 d’octubre – coincidint amb el començ del judici a Carlos Fabra per presumpte tràfic d’influències, suborn i quatre fraus fiscals- presentem un Especial Xavi Castillo dedicat a la corrupció al Teatre Micalet de València a les 20:30h. El preu de les entrades serà de 10€ anticipada i 12€ en taquilla i es poden reservar telefonant al 672 14  41 77 o escribint a noalacorrupcio@gmail.com. La recaptació total de taquilla anirà destinada tant a diferents despeses d’organització i logística del col·lectiu, com a pagament de multes i sancions.

Si voleu conèixer més la feina d’aquest Col·lectiu i estar al corrent de totes les convocatòries de protestes, pots trobar-los al Facebook https://www.facebook.com/noalacorrupcio i al Blog http://noalacorrupcio.blogspot.com/.

 

cartel_anticorrupcio