Calendari de  actuacions
ESPECIAL ELECCIONS
ROCK CITY (ALMàSSERA)
el 08 novembre, 2019, a les 22:30 h.

Lloc: Rock City, C/ Els Coheters, 6
Organitza:
Venda d'entrades: preu de les entrades, anticipada 9 € (+ despeses de gestió) i taquilla 12 €. L'entrada no té dret a butaca, s'ocuparan per ordre d'arribada. Venda anticipada disponible a la Cerveseria Temple i a www.notikumi.com.

Arriben mesos de campanya electoral continuada. Encara no ha començat oficialment, i nosaltres ja estem fins als collons! Pablo Casado, que està fent bo a Mariano Rajoy, els de Podemos que no s’aclareixen, Vox que irrompen amb força al panorama polític, els socialistes que van com cagalló per séquia, Arrimadas i Rivera… Com no ens queda un altre remei que passar-ho, aprofitarem per [...]

Arriben mesos de campanya electoral continuada. Encara no ha començat oficialment, i nosaltres ja estem fins als collons! Pablo Casado, que està fent bo a Mariano Rajoy, els de Podemos que no s’aclareixen, Vox que irrompen amb força al panorama polític, els socialistes que van com cagalló per séquia, Arrimadas i Rivera… Com no ens queda un altre remei que passar-ho, aprofitarem per a treure-li punta amb un Especial Eleccions amb l’humor, l’actualitat i la sàtira habitual de la companyia Pot de Plom Teatre.