Calendari de  actuacions
JORDIET CONTRAATACA!!
Aielo de Malferit (València)
el 18 abril, 2021, a les 18:30 h.

Lloc: Pati del CEIP Sant Josep de Calassanç, Carrer Mestre Carles Salvador, 1
Organitza: Ajuntament d'Aielo de Malferit.
Venda d'entrades: Preu de l'entrada, 3€. Per a fer-se amb l'entrada ho podeu fer de dues formes: Presencial, del 13 al 17 d’ abril, a l’ Ajuntament d’ Aielo de Malferit (de 10:30 a 14h) i del 12 al 15 d’ abril, al Centre Social (de 18 a 20h). Per Whatsapp al 695 796 825.

Aquest espectacle és una continuació de l’estil i alguns dels personatges del monòleg anterior de Pot de Plom Teatre, Pànic al Centenari, representat des de finals del 1995 per tot arreu del País Valencià. La fórmula és ben senzilla, un actor contant una història i fent molts personatges.

Mentre el Pànic al Centenari contava la història d’un incendi a la plaça del Centenari d’Alcoi, fent un homenatge a les pel·lícules de catàstrofes dels anys 70, Jordiet Contraataca és un gran tebeo de ciència-ficció. El públic vorà a través del temps, bèsties radioactives, la humanitat sencera assetjada per “aliens” sanguinaris, bases espacials amb científics bojos, i fins i tot, un Belem paramilitar. El fill conductor de totes les aventures serà Jordiet Llopis, el xiquet culpable de tot el que va passar en Pànic al Centenari.

Com a curiositat, aquest és el primer monòleg on apareix un personatge ja clàssic de Pot de Plom com el Capità Moro d’Alcoi i la seua frase “Això ho pague jo!”.