[29 setembre, 2010]

Cartell de Hamlet? Això ho pague jo!!

Ja tenim el cartell per al monòleg de Xavi CastilloHamlet? Això ho pague jo!” El disseny d’Adela Palomares combina l’estètica habitual de Pot de Plom amb una renovada imatge més actual i acord al caràcter còmic de l’espectacle.

Aquest monòleg naix a partir d’una idea de Xavi Castillo que va anar creixent al llarg de diferents actuacions on l’actor, mitjançant les seves improvisacions, va anar arredonint una història que ja te entitat pròpia com a monòleg i s’ha convertit en l’últim espectacle de Pot de Plom.

A les hores, arranca la nova temporada en el Teatre Micalet amb un espectacle de Xavi Castillo ja rodat i suficientment madur com per a fer gaudir al públic, com sempre a les actuacions de Xavi Castillo.

Cal recordar que el dimecres 13 d’octubre arranca el monòleg “Hamlet?, Això ho pague jo” en el que Xavi ens explica l’última aventura del Capità Moro d’Alcoi que decideix pagar ell solament l’últim gran “Evento Valensiano“: La superproducció teatral Hamlet.

Aquest monòleg estarà en cartell fins al 26 de novembre en el Teatre Micalet. Hi haurà una funció diària de dimecres a diumenge. Els dimecres i dijous a les 20:30, els divendres i dissabtes a les 20:00 i els diumenges a les 19:00.