[25 setembre, 2013]

Salvatge-1Ja hem publicat el primer capítol de la nova temporada de la sèrie Veriueu-ho que en aquesta ocasió se subtitula Veriueu-ho Salvatge.

Els capítols seran realitzats per l’equip habitual de Pot de Plom amb Xavi Castillo, Octavi Masià, Adela Palomares, Enric Juezas, Carles Royo i Gabriel Calleja. D’aquesta manera donem continuïtat a l’anterior temporada on Xavi Castillo va sofrir una regressió que el va “assalvatgar”. L’actualitat és tant brutal que no ens deixa altra eixida. El nou capítol es pot veure al canal de Pot de Plom a youtube.

En el Veriueu-ho Salvatge proposem una sèrie d’humor basada en l’actualitat amb una cadència quinzenal i una durada al voltant de 10 min. En les setmanes vinents anirem publicant capítols inspirats en les notícies i els temes que més ens indignen. La sèrie podrà seguir-se als canals habituals com LEVANTE TV, VILAWEB i YOUTUBE.

Els seguidors de Xavi Castillo també podran gaudir de la versió teatral del Veriueu-ho Salvatge els dies 6, 7 i 13 de novembre al Teatre Micalet de València.

També recordem que s’ha publicat recentment una plataforma per a comprar i llogar on line produccions audiovisuals de Pot de Plom. Ja estan disponibles les dues pel·lícules recopilatòries dels millors moments de les dues temporades anteriors del Veriueu-ho. Podeu visitar la plataforma en Pot de Plom TV