[21 octubre, 2010]

Primer assaig de València ZombiJa han començat els assajos del nou espectacle de Pot de PlomValència Zombi“.

Després de setmanes de treball col.lectiu entre Xavi Castillo i els actors preparant l’estructura narrativa, els gags i els textos del nou espectacle teatral, s’ha passat a la següent fase. Es en estos moments es quan el director Xavi Castillo i els actors comencen a provar els moviments i coreografies dels personatges que durant setmanes han estan en la seva imaginació. La forma de moure, de dir, de mirar fa que aquells personatges apuntats sobre el paper vagen prenien cos i comencen a cobrar vida.

València Zombi” es una proposta teatral de Xavi Castillo continuant la línia encetada amb el Teatre Micalet i “Iuventutis Day” que tan èxit va tindre la temporada passada. Així i tot, aquesta vegada Xavi Castillo, a més de la direcció, també assumeix un paper d’actor i la producció corre a càrrec de la companyia Pot de Plom.

Tot comença quan en els laboratoris de la “Valencian Genetic Corporation“, per encàrrec de la Generalitat Valenciana, investiguen la creació d’un virus anomenat “Furia Valenciana” per a aconseguir mitjança’n la inoculació en els individus del “Valenciano perfecte” i poder extingir per sempre els pocs reductes rojos que queden a València. El problema s’urgeix quan eixe virus s’escapa i muta entre la població convertint València en un gran caos. Els zombis s’apoderen de tot i es produeix la gran catàstrofe…”Valencia bajo el terror de los zombis del PP“.

L’obra estarà en cartell al Teatre Micalet des-de el 15 de desembre al 9 de gener. Ja queda menys per a que el terror més esgarrifós aplegue a València.