[2 setembre, 2011]

 

 

 

Novelda ha entrat, per mèrits del seu Govern Municipal, en la ignominiosa llista de poblacions governades per el PP i on es practica el caciquisme i es censuren obres de teatre, simplement, per que el contingut de les mateixes no agrada als dirigents polítics que governen.
La Associació Cultural “El Rogle” de Novelda havia sol·licitat el Auditori del Centre Cívic, que és un edifici d’us públic, des de abans de entrar el PP en la alcaldia, per tal de organitzar una actuació de Pot de Plom. Esta actuació estava programada per al proper dia 18 de setembre. L’excusa oficial es que, al ser diumenge, l’ajuntament no pot assumir el cost de pagar a un conserge per a obrir les instal·lacions, malgrat que la associació “El Rogle” es va oferir per a assumir eixe cost.
Encetada la polèmica, des de l’ajuntament de Novelda han contraatacat dient que si l’actuació era benèfica (Per a la Creu Roja) com es possible que Pot de Plom cobrara 2000 € per l’actuació. Des de Pot de Plom hem de dir que mai hem pretès ser una ONG, som una companyia de teatre que viu del que cobra per el seu treball (Ni-siquiera rebem cap subvenció de cap institució) Si aquells que ens contracten volen donar els beneficis de la actuació a qualsevol organització es decisió d’ells i Pot de Plom no te res a dir.
En estos moments estan buscant-se llocs alternatius per a poder dur a terme l’actuació. Anirem informat quan estiga confirmada l’actuació de Hamlet? Això ho pague jo!