[9 gener, 2014]
Cartell de l'espectacle Açò és pa cagar-se! L'empastrà 2, amb Xavi Castillo i Enric Juezas.

Cartell de l’espectacle Açò és pa cagar-se! L’empastrà 2, amb Xavi Castillo i Enric Juezas.

Els dies 5 i 6 de març de 2014 tornarem al Teatre Micalet amb l’espectacle d’aquest Nadal “2013: Un any pa cagar-se”. No us quedeu sense entrada aquest cop!

Durant tot aquest nadal, i a manera d’un setmanari de El País, la companyia Pot de Plom hem estat al Teatre Micalet repassant els fets més importants d’aquest 2013 que acabem de deixar arrere. Mitjançant grans obres clàssiques de la literatura, el teatre o el còmic, es van tractar damunt de l’escenari temes com el cas Bárcenas, l’aparició estel·lar de Juan Cotino al Salvados de Jordi Évole, la independència de Catalunya o les noves lleis de Wert i Fernández Díaz, entre altres; a més de llançar grans hits musicals com Canal 9: Bufa’m un ou, que prompte ocuparà els primers llocs a totes les llistes d’èxits.

Volem agrair la vostra resposta com a públic, ja que haveu omplit pràcticament totes les exhibicions d’aquest espectacle, i això, en el temps que corren, podem dir que és tot un privilegi. I per tota eixa gent que es va quedar sense poder veure l’espectacle, 2013: Un any pa cagar-se! torna al Teatre Micalet durant els dies dimecres 5 i dijous 6 de març. L’hora de les funcions serà a les 20:30h, i podreu comprar les entrades als canals habituals: a la web www.teatremicalet.org, a la taquilla del teatre des d’una hora abans de les funcions, per venda telefònica al 902 488 488 en horari de dilluns a divendres de 10 a 14h i reserves online a reserves@teatremicalet.org.

No digueu que no ens hem avisat! Aquest cop espavileu-vos, que ja no estarem en mig de tota la voràgine nadalenca, i no us quedeu sense la vostra entrada. I si ja vinguéreu a veure-ho, podeu tornar, per si de cas en tant com van apropant-se les eleccions, comencen a canviar de cara i a semblar amables, que no se’ns oblide el refillsdeputes que han estat durant tot el 2013! Us esperem al Teatre Micalet.