[7 abril, 2011]

retall de premsa

Vos reproduim un article publicat hui dijous 7 de abril de 2011 en l’edició de La Ribera del “Levante-El Mercantil Valenciano” on expliquen l’ultim succes de censura de la Diputació de València front a un espectacle de Pot de Plom.

La diputación censura en su página web una actuación en Sollana de Xavi Castillo.”

“La programación cultural que presenta el Ayuntamiento de Sollana y que se había incluido sin problemas hasta el momento en la web cultural de la Diputación de Valencia a modo de agenda cultural ha quedado mutilada. De ella se ha excluido la actuación que el próximo 28 de abril realizará el humorista Xavi Castillo con su compañía Pot de Plom. Ese día, Castillo presenta en Sollana su espectáculo “València Zombi” que es muy crítico con el PP. El resto de la programación de Sollana sí aparece en la agenda cultural como era habitual hasta ahora.”

Volem denunciar este nou acte de censura, que com tots els altres, ens toca patir. Però també volem insistir en que, quan ocorre un succés d’este tipus, no sols som nosaltres els afectats sinó tota la societat a la que se li vulnera un dret fonamental per motius particulars de qui ostenta el poder. Quan un governant s’oblida que te que administrar i governar per a tota la població i no sols per als seus interesos particulars… mal anem!!!