[23 gener, 2013]

Aspecte de la nova web de Pot de PlomIniciem l’any 2013 amb una imatge renovada en lo que fa a la presència de Pot de Plom a la xarxa. Estrenem nova web amb la incorporació de les noves eines que la web 2.0 ofereix.

D’aquesta manera oferim a tots els seguidors de Xavi Castillo l’accés, de forma dinàmica, a tota la informació que genera la companyia. Els visitants de la web podran informar-se de totes les actuacions previstes per Pot de Plom en els propers 3 mesos. Cada data d’actuació enllaça a la seua pàgina corresponent on s’ofereix més informació, com el lloc, l’horari, ubicació al mapa, sinopsi de l’espectacle, video i fotos promocionals. També ofereix integració de la web amb la presencia de Pot de Plom a les xarxes socials com Facebook i Tweeter.

Per als programadors, cada espectacle en gira te la seua pàgina d’on podran des-cargar-se tots els elements gràfics necessaris per a la seva promoció. També s’inclou una secció, tipus “blog”, on anirem publicant noticies i textos relacionats amb Xavi Castillo i Pot de Plom. Cal destacar que hem incorporat una secció exclusiva per a la sèrie Veriueu-ho on es poden localitzar i visualitzar tots els capítols. Malgrat que hi ha alguna secció que, a hores d’ara, segueix en construcció, el salt qualitatiu de la nova web, respecte a l’anterior, es destacable.

Tot el treball de la web ha estat desenvolupat íntegrament per el equip de Pot de Plom amb Adela Palomares, responsable del disseny,  i Octavi Masià com a programador, amb la supervisió de Xavi Castillo. Esperem que vos agrade, que us siga útil i estem esperant les vostres suggerències per tal de millorar-la.