[29 gener, 2014]
Façana exterior del Teatre del Mar a Palma de Mallotrca

Façana exterior del Teatre del Mar a Palma de Mallotrca

Ara que ja sabem que la Infanta (a banda de no saber res, i fer-ho tot per amor) va anar en cotxe a declarar, nosaltres us asegurem que ens passejarem pel Teatre del Mar dels dies 20 a 23 de març.

Una vegada més, visitem ses illes! Des del dijous dia 20, fins a diumenge dia 23 de març, exhibirem al Teatre del Mar de Palma de Mallorca el nostre espectacle El Mono: una historieta apocalíptica de ciència-ficció esguitada de realitat. La situació actual ens ha assalvatgat de tal mode que ens ha portat al fi del món.

Però aquesta vegada no anem a soles, com si estiguérem bobos! Enguany ens acompanya Eugeni, un percussionista que també s’assalvatjat i adorna la nostra història amb música en directe. Un espectacle completet i divertit per tal de riure’s una mica de tota aquesta empastrà que estem vivint.

El horari de les funcions serà de dijous 20 a dissabte 22 a les 21h, i diumenge a les 19h, i podeu trobar les entrades a la venda a la mateixa web del teatre. Ja sabem que la Infanta no va a nar a molt de gust a Mallorca l’ultim cop, però nosaltres si! I si veniu a veure’ns i ens ho demaneu, nosaltres baixarem i pujarem la rampa 25 vegades! I fins i tot, vestits de fallera! Us esperem