[17 setembre, 2013]
Sa Botiga de Buffon's Teatre Cafe Palma de Mallorca

Sa Botiga de Buffon’s Teatre Cafe Palma de Mallorca

Els dies 30, 31 d’Octubre i 1 de Novembre tornem a visitar Palma de Mallorca, convidats per la gent de Sa botiga des Buffon’s, amb tres monogràfics molt especials al voltant de l’església, la corrupció i “lo fi de lo món”.

A la companyia Pot de Plom Teatre s’hem assabentat que a Mallorca si hi ha un polític a presó, María Antonia Munar, expresidenta d’Unió Mallorquina; i això, amb un panorama com el que tenim a València – ja hem perdut el conter dels imputats que tenim a les Corts – no s’ho podíem creure! Així que hem decidit anar a comprovar-ho en persona, i aprofitant el viatge, estarem tres dies actuant a Sa Botiga de Buffon’s. Seran els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre i oferirem uns monogràfics del espectacle Especial Xavi Castillo, amb un recull dels millors sketchs de la companyia.

D’aquesta manera, el dia 30, amb l’Especial Xavi Castillo: Corrupció, aprofitarem per a parlar de la corrupció de la classe política; que com ja dèiem a la nostra visita anterior, ni llengua ni hòsties: amb Palma Arenas, Gürtels, Casos Palaus i altres, la corrupció és la vertadera identitat que agrupa de Països Catalans. Continuarem el dia 31, aprofitant la vespra de Tots Sants, amb l’Especial Xavi Castillo: Con la iglesia Hemos topao’, un repàs per les perles fines que han amollat els nostres bisbes i retors i altres joies de la nostra benvolguda església catòlica. I per a rematar la visita, l’1 de Novembre oferirem l’Especial Xavi Castillo: Apocalíptic, perquè si amb tot açò que està passant no anem directes al fi del món, que algú ens explique on collons anem a parar.

Si voleu vindre a menjar-se els Bunyols de Vent de Tots Sants amb nosaltres, podeu aconseguir les vostres entrades a un preu de 15€ per dia o l’abonament per als tres dies a un preu de 35€. Per a més informació, podeu visitar la web www.sabotigadebuffons.com, escriure al mail info@sabotigadebuffons.com, telefonar al 660 41 96 73 o apropar-se al mateix local (C/ Valldargent, 29) en horari de dimarts a diumenge de 20:30 a 01:00, que a més a més, sopareu de categoria. Us esperem a Mallorca!

Sa Botiga de Buffon’s.
Adreça: C/ Valldargent, 29(Palma de Mallorca, Balears)
Telèfon: 660 41 96 73
Web: www.sabotigadebuffons.com
E-mail: info@sabotigadebuffons.com
Horaris: de dimarts a diumenge de 20:30 a 01:00. Dilluns tancat.

Imatge de l'escenari de Sa Botiga de Buffon's Teatre Cafe

Imatge de l’escenari de Sa Botiga de Buffon’s Teatre Cafe