[6 febrer, 2014]

Ja passada tota la voràgine del Nadal i la costera de gener, el Veriueu-ho torna a estar al peu del canó. Després del clip de la cançó “Canal 9, Bufa’m un”, amb en el qual em anat obrin boca, preparem un nou Veriueu-ho ben completet i per les nostres terres. La idea és anar el pròxim dimarts dia 11, vora les 11:30h al recentment inaugurat pont de Francisco Aura a Alcoi i fer una  reinauguració com cal. Este Fabra ho va fer fatal, això quina merda d’inauguració va ser! Quatre gats a soles en mig del pont, i la gent pel barranc!

Per si algú no està assabentat de la notícia, fem un xicotet resum. El darrer 27 de gener, Alberto Fabra va anar a Alcoi a inaugurar dos nous ponts, un d’ells en homenatge a Francisco Aura, supervivent alcoià de l’Holocaus nazi; i tal com va sent habitualment als darrers mesos, diferents col·lectius i ciutadantses van concentrar per tal de fer-li arribar les seues queixes i reivindicacions. Per tal de fugir dels crits i protestes dels manifestants, el lloc de la inauguració va ser traslladat d’un extrem al mig del pont, i la policia va tallar l’accés al mateix. El resultat va ser un acte esperpéntic amb el nostre benvolgut president fent un discurs per a ningú, i els ciutadans tractant d’accedir a l’acte per el barranc. Això no pot ser! Aquest president no ens serveix ja ni per a inaugurar!

Per això, la nostra proposta és fer la inauguració bona amb el nostre propi Fabra. Si Xavi ja el va substituir al missatge de cap d’any, podem tornar a fer-ho! (total, a cap dels dos els hem votat, i almenys aquest no li hem de pagar cotxe oficial) Per al pròxim Veriueu-ho, re-inauguració com toca del pont de Francisco Aura d’Alcoi. Fabra, tremola, que anem a llevar-te el lloc!

Ací podeu veure el vídeo de la inauguració (la primera, la mala!): http://www.youtube.com/watch?v=fzbx2gxWG90

Manifestants a la inauguració del Pont de Francisco Aura a Alcoi

Manifestants a la inauguració del Pont de Francisco Aura a Alcoi