[22 octubre, 2009]

El Capità Moro d’Alcoi no sols es gasta els diners (“negres”, per supost) pagan totes les despeses del boato, també patrocina actes culturals durant tot l’any. En aquesta ocasió, Teatres de la Generalitat vol fer una superproducció de Hamlet i necesita algú que ho patrocine. El Capità Moro, gran admirador de Shakespeare, li diu a Camps: “Açó ho pague jo!”

I parlant de pagar, aprofitem esta ocasió per col.laborar amb una nova plataforma, Prusland.com, que facilita l’associació de publicitat a continguts audiovisuals creats per petits productors independents que no tenen altra manera de rentabilitzar el seu treball quan es distribueix gratuitament per internet. Baix d’aquest video us incloem el codi que podeu inserir en el vostre blog o pàgina web i al mateix temps que doneu difussió al treball de Xavi Castillo col.laboreu amb Pot de Plom TV I ajudeu a que aquest portal pugui seguir sent gratuït per a tothom. Gràcies.

Inserta aquest codi en la teua web:

<object width=”340″ height=”252″><param name=”movie” value=”http://www.prusland.com/PruslandPlayer.swf” /><param name=”allowFullScreen” value=”True” /><param name=”FlashVars” value=”embedCode=JoZWp4OtBGFM0njJrRmMP6rNIdnJ7Rxo&version=2″/><embed src=”http://www.prusland.com/PruslandPlayer.swf” width=”340″ height=”252″ allowFullScreen=”true” FlashVars=”embedCode=JoZWp4OtBGFM0njJrRmMP6rNIdnJ7Rxo&version=2″></embed></object>