[10 setembre, 2009]

Gran Teatre de Xàtiva

Casualment, aquest cap de setmana ens mostra dues cares, d’una banda tenim el gran esdeveniment que Xavi Castillo torna a actuar al Gran Teatre de Xàtiva després que estigués vetat durant anys per l’ajuntament d’aquesta ciutat.

L’actuació és el 12 de setembre. Però no us confongueu, l’actuació ha estat possible gràcies a la Falla del Carme que ha programat l’actuació en l’únic dia que l’ajuntament els cedeix el teatre per realitzar les seves activitats. És a dir, Xavi Castillo actua perquè l’ajuntament no ha pogut impedir-ho.

L’altra cara de la moneda d’aquest cap de setmana és la suspensió d’una actuació de Xavi Castillo a Aielo de Malferit, que portava temps programada, a causa de la rotunda negativa de l’alcalde que ha negat qualsevol espai públic per tal que es pugui dur a terme l’actuació. L’alcalde s’ha justificat dient que Xavi Castillo no pot actuar a Aielo per ser una persona antidemocràtica. Això és de veritat!!!, com diria Xavi. No és un acudit, encara que ho sembli. L’actuació, doncs, ha estat ajornada fins a nova data.