[12 maig, 2014]
Imatge del Veriueu-ho Night Live

Veriueu-ho Night Live! Un show en directe al teatre i a les vostres cases.

La companyia de teatre Pot de Plom en col·laboració amb la productora valenciana Barret encetem un nou projecte audiovisual: el Veriueu-ho Night Live!. Seguint la línia del nostre programa Veriueu-ho, que podeu veure a través d’internet, ens llencem a fer-ho, aquesta vegada, en directe des del Teatre Micalet i retransmés per streaming a través del nostre canal de Youtube, perquè pugueu veure-ho des de les vostres cases.

Serà un Veriueu-ho molt especial, amb l’humor i la sàtira habitual dels espectacles de la companyia, actualitat, scketchs, música en directe, entrevistes… Per a aquest primer programa, contarem amb els A-Phonics, que vénen a presentar el seu nou disc A-Phonics & Friends, i la col·laboració de Miquel Gil, entrevistarem a l’Associació de Víctimes de l’Accident del metro 3 de Juliol, contarem també amb la presència de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques i moltes altres sorpreses.

Si voleu participar com a públic, podeu comprar la vostra entrada de la forma habitual: a la web del Teatre Micalet, a la taquilla del teatre una hora abans de les funcions i per venda telefònica al 902 488 488. Com a novetat, per a seguir-nos des de les vostres cases només haureu de subscriure-us al nostre canal de Youtube.

Us esperem el dia 11 de juny, a les 21:30h! Nosaltres continuem fent la nostra programació, encara que Alberto Fabra tanque Canal 9 (que sempre ens ha bufat un ou).