[5 juliol, 2011]

Ja esta confirmada la temporada que Xavi Castillo realitzarà a Barcelona en el proper mes d’octubre. Serà a la Sala Muntaner de Barcelona des de el 5 d’octubre fins al 6 de novembre.

La Sala Muntaner comença la seva activitat teatral el 1.996 amb l’objectiu de consolidar-se com a sala alternativa amb una programació estable i continuada. L’any 2005 van començar les obres de remodelació de la sala. Es va renaugurar a l’octubre de 2.006.

La Sala Muntaner busca l’equilibri entre diferents llenguatges escènics per arribar a un públic més ampli. Ofereix tres franges horàries, la primera promociona nous actors i companyies estrangeres ( majoritàriament de l’Amèrica Central i Sud – Amèrica ) amb propostes noves i alternatives. Les obres de la segona franja són més d’entreteniment i a última hora o ” sessions golfes “, recuperen l’esperit del cabaret intel.lectual alemany.

En general s’aposta per un teatre compromès, progressista i modern. Els espectacles acostumen a estar unes cinc setmanes en cartell i es prorroguen dependent de l’èxit que tinguin. En mantenir tres franges horàries s’estrenen al voltant de 20 espectacles per temporada. També es fan altres activitats com lectures dramatitzades, mostra de teatre breu, etc…

Xavi Castillo actuarà amb l’espectacle Hamlet? Això ho pague jo!. Cap la possibilitat de que Xavi incorpore algunes modificacions per apropar més el monòleg al públic català, malgrat que les corrupteles i els polítics valencians ja son famosos arreu del món.