[26 novembre, 2010]

Entrega de Premis

Ahir, 25 de novembre, a les 20:30 h. va tindre lloc en les instal.lacions del Club Diario Levante la gala de entrega dels premis de la Cartelera Levante. Acte que va servir, a més, per a celebrar el XX aniversari de la publicació i que va congregar a més de 300 invitats.

En aquesta XIII edició dels Premis de la Cartelera es van atorgar les distincions al cineasta Freddy Mas Franqueza (en Cinema), a l’actor Xavi Castillo de Pot de Plom (Teatre), a la sèrie Unió Musical Da Capo (TV), al xef Nacho Romero de Kaymus (Gastronomia), al cantautor Òscar Briz (Neo Música), a l’espai Umbracle (La Nit) i a l’Associació de Productors i Dj´s de la C. Valenciana, que presideix Víctor Pérez, que va rebre l’esment especial.

La gala va incloure l’actuació del cantautor Òscar Briz, de l’actriu Patrícia Pardo i de Xavi Castillo, que no estava previst però que amb el seu humor àcid va posar la nota final i divertida a la nit. El fil conductor de la cerimònia ho va portar l’actriu Elisa Lledó.

La vetlada va comptar amb una àmplia representació institucional de tots els partits polítics. Van estar José María Xiquet, senador del PP; Carmen Martínez, diputada provincial i secretària provincial del PSPV; Vicent Betoret, diputat autonòmic i secretari provincial del PP; Amparo Mora, diputada provincial del PP; les regidores del PSPV a València, Carmen Alborch, Ana Noguera i Mercedes Caballero, l’alcalde de Sueca, Joan Baldoví, la candidata d’Esquerra Unida a la Generalitat, Marga Sanz, i el candidat d’EU a l’alcaldia de València, Amadeu Sanchis; i el president nacional d’UV, José Manuel Miralles. Per l’editora del setmanari, Editorial Premsa Valenciana, va estar el director general de Distribució i Impressió, Lorenzo Galiana, el sotsdirector general de Gestió, Francisco J. Guixá, el director de Levante-EMV, Ferran Belda; i el gerent Miquel Miró.