[15 abril, 2011]

el llibre de Pot de PlomJa està publicat el nou llibre de Xavi Castillo i Pot de Plom titulat, com no podria ser d’altra manera: “Això ho pague jo!“.

Es un llibre que recull les vivències, els orígens de Xavi Castillo com actor, el neiximent de la companyia Pot de Plom, Peró també arreplega el esperit artístic del seu autor i les influències rebudes, no sols del teatre sinó també d’altres disciplines com els dibuixos, la música, els còmics, el cinema…

Una part important del llibre tracta dels diferents episodis de censures que ha tingut que patir, tant per part dels polítics com de la església. I, per supost, també hi ha un recorregut per tots els espectacles i personatges de Pot de Plom. El llibre ha estat editat per Pot de Plom Books i ja es pot trobar a les llibreries. Més endavant publicarem la llista dels punts de venda.

Demà dissabte dia 16 d’abril, Xavi Castillo es trobarà a la Fira del Llibre de València, situada als jardins de Vivers, signant llibres per a tots els que vullgau apropar-vos.