Calendari de  actuacions
JORDIET CONTRAATACA!!
Picanya (València)
el 11 juliol, 2021, a les 22:30 h.

Lloc: Pati Escola Baladre, Carrer la Senyera, 52
Organitza: Ajuntament de Picanya
Venda d'entrades: Activitat gratuïta. L'assistència requereix inscripció prévia. Pots trobar els formularis d'inscripció a www.picanya.org.

Aquest espectacle és una continuació de l’estil i alguns dels personatges del monòleg anterior de Pot de Plom Teatre, Pànic al Centenari, representat des de finals del 1995 per tot arreu del País Valencià. La fórmula és ben senzilla, un actor contant una història i fent molts personatges.

Mentre el Pànic al Centenari contava la història d’un incendi a la plaça del Centenari d’Alcoi, fent un homenatge a les pel·lícules de catàstrofes dels anys 70, Jordiet Contraataca és un gran tebeo de ciència-ficció. El públic vorà a través del temps, bèsties radioactives, la humanitat sencera assetjada per “aliens” sanguinaris, bases espacials amb científics bojos, i fins i tot, un Belem paramilitar. El fill conductor de totes les aventures serà Jordiet Llopis, el xiquet culpable de tot el que va passar en Pànic al Centenari.

Com a curiositat, aquest és el primer monòleg on apareix un personatge ja clàssic de Pot de Plom com el Capità Moro d’Alcoi i la seua frase “Això ho pague jo!”.