Jordiet Contraataca!

Cartell Jordiet Contraataca

Xavi Castillo recupera un dels primers monòlegs de la companyia Pot de Plom, origen d’alguns dels personatges que despés s’han convertit en clàssics de la companyia com el Capità Moro d’Alcoi, Maribel, la pescatera de Mercadona o l’home misteriós.

Aquest espectacle és una continuació de l’estil i alguns dels personatges del monòleg anterior de Pot de Plom Teatre, «Pànic al Centenari», representat des de finals del 1995 per tot arreu del País Valencià.

La fórmula és ben senzilla, un actor contant una història i fent molts personatges.
Mentre el «Pànic» contava la història d’un incendi a la plaça del Centenari d’Alcoi, fent un homenatge a les pel·lícules de catàstrofes dels anys setanta, «Jordiet Contraataca» és un gran tebeo de ciència-ficció.

En una hora i mitja d’actuació, el públic vorà a través del temps, bèsties radioactives, la humanitat sencera assetjada per «aliens» sanguinaris, bases espacials amb científics bojos, i fins i tot un Belem paramilitar. El fill conductor de totes les aventures serà Jordiet Llopis, el xiquet culpable de tot el que va passar en «Pànic al Centenari».

L’objectiu és fer riure al personal amb l’estil de Pot de Plom Teatre. A passar-ho bé!

Ací arriba la segona entrega de les aventures de Jordiet Llopis, després de "Pànic al Centenari", "Jordiet Contraataca" presenta un gran tebeo de ciència-ficció.

Vídeo

Fitxa artística i tècnica

ACTOR: Xavi Castillo.

TEXT I DIRECCIÓ: Xavi Castillo.

PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Victòria Garrigues.

ESCENOGRAFIA: Pot de Plom Teatre.

DISSENY DE LLUMS: Gabriel Calleja.

TÈCNICS EN FUNCIÓ: Gabriel Calleja / Juan Ruiz.

DISSENY CARTELL: Gilberto Dobón / Xavi Castillo

IMATGE GRÀFICA: Jovi / Adela Palomares.

FOTOGRAFIA: Javier Verdú.

És una producció de POT DE PLOM TEATRE.

Info

info@potdeplom.com

Oficina: 96 159 03 82
Mòbil i WhatsApp: 625 39 15 27