[15 abril, 2019]

Al fi podem donar la notícia que tant de temps estàvem esperant! Historietes Medievals de Pot de Plom Produccions s’estrenarà aquest cap de setmana a À Punt Mèdia: El dissabte dia 20 i diumenge 21, a les 10.30 h, podreu gaudir dels capítols Carmesina i els pirates: primera i segona part.

Es tracta d’una sèrie per a públic familiar, que arreplega la tradició rondallística del nostre país i la barreja amb humor i aventures per tal d’apropar aquest patrimoni cultural al nou públic. Cada dissabte i diumenge, es podran veure al mitjà públic els 13 capítols de 25 minuts de duració que formen la primera temporada. Amb grans actors i actrius valencians, gravada íntegrament en croma i amb unes meravelloses il·lustracions, la creació d’aquesta sèrie ha suposat la feina de més d’un any per part d’un equip de més de 50 professionals que han posat tota la seua estima per a tirar endavant aquest projecte.

Aprofitem per a agrair a tots i totes els que ens han acompanyat en aquesta aventura, ha estat tot un plaer treballar amb vosaltres i esperem que els espectadors s’ho passen tan bé veient-la com nosaltres creant-la. Per la nostra part, tenim moltes ganes de conéixer la vostra opinió, així que estarem encantats de llegir els vostres comentaris a les nostres xarxes, i a les de sèrie @HistorietesAP (Twitter) i Historietes Medievals (Facebook), i al hashtag #HistorietesAPunt. Esperem que us agrade, us recordem, dissabte i diumenge a les 10:30 hores en À Punt.

 

gran_diable2