LA COMPANYIA

Previous
Next

Pot de Plom és una companyia de teatre, encapçalada per Xavi Castillo, dedicada a l’humor i creada a Alcoi allà pel 1992 per quatre amics al pub l’Escenari. Fem espectacles teatrals, però també productes audiovisuals (sèries web, programes per a televisió), on la clau és la paròdia, la sàtira política i l’humor “sense límits”.

Des dels inicis de la companyia, representant sketches i monòlegs per pobles, places i café-teatres, hem creat un estil i uns personatges que han tingut gran acceptació popular com Jordiet, el Capità Moro d’Alcoi (Això ho pague jo!), Rita, Rus, El Papa…

L’actualitat, les notícies i el dia a dia és el que ens ha donat un material enorme per a les nostres propostes, que hem anomenat Veriueu-ho: teatre de investigació.

Altra part important de Pot de Plom també és el teatre joglaresc, popular i d’ambientació medieval, amb adaptacions de contes populars, rondalles o moments històrics que hem representat molt al carrer.

Pels temes que triem per treballar (la política i el món eclesiàstic, per exemple) també hem patit molt a prop diferents tipus de censura. Algunes molt sonades com la de Xàtiva, moment històric de la companyia. Però continuem fent espectacles, vídeos, col·laboracions i fent riure al públic. Perquè sempre ens ha agradat dir que el que nosaltres fem és “teatre de risa“.

Doncs això, a passar-ho bé!

La clau és la paròdia, la sàtira política i l'humor "sense límits".

Copyright 2022 Pot de Plom. Tots els drets Reservats | Desenvolupament: Daclub.es

info@potdeplom.com

Oficina: 96 159 03 82
Mòbil i WhatsApp: 625 39 15 27