Amb l’excusa de la crisi, tot està tornat cap arrere a una velocitat que fa vertigen. Retallades en educació, sanitat, investigació, ajudes socials, dependència… corrupció generalitzada… Cada cop tot açò se sembla més l’edat mitjana o a la famosa sèrie “Juego de Tronos”, però sense dracs. Estarà patint la societat sencera una regressió evolutiva? La gent, cada vegada més cabrejada i indignada, anem ensalvatgint-se i els mitjans de comunicació, pagats pels governs, manipulen la informació al seu gust. És possible que manipulen les nostres ments d’alguna altra manera, de la qual no estem assabentats? On anirà a parar tot açò? Pot anar-se’ls de les mans, tota aquesta empastrà, als poderosos que
ens governen? Ha patit algun tipus de mutació genètica Mariano Rajoy i per això no pot aparéixer públicament en roda de premsa? És normal això de Rita Barberà?

Nosaltres tenim la resposta a totes aquestes preguntes. El Mono, una historieta apocalíptica de ciència-ficció, amb música en directe, humor i algún “Veriueu-ho”.

El Mono