Us presentem una nova experiència de Pot de Plom, amb la col·laboració de la productora valenciana Barret. Es tracta d’un programa especial de la sèrie Veriueu-ho, aquest cop fet en directe, i a més, retransmés per streaming a través d’internet. Ja que Canal 9 està desmantellat, nosaltres haurem de fer la nostra tele! Total, en canal 9 tampoc podíem eixir.

El programa inclou els ingredients habituals de la companyia: humor, actualitat, sàtira, reivindicacions… tot açò adreçat amb música en directe i entrevistes a diferents col·lectius i associacions que tampoc podien eixir en Canal 9; a més a més de diferents sorpreses que anem afegint en cada edició. Si no vols perdre la següent, el millor és que et subscrivires al nostre canal de Youtube (https://www.youtube.com/user/PotDePlomTV) i estigues atent a la nostra web i xarxes socials.

Si voleu veure les dos anterios edicions, podeu trobar-les als següents links:  11 de juny http://youtu.be/JBEbEPW_UlU?t=1h2m15s  i 1 d’octubre http://youtu.be/tpL5PuALXWQ?t=25m34s; i si us agrada molt, i voleu col·laborar perquè una nova edició siga possible, hem habilitat un botó de donacions per Pay Pal a la plana d’inici de la nostra web. Col·laboreu i així també podreu dir: Això també ho pague jo!

Us presentem una nova experiència de Pot de Plom, amb la col·laboració de la productora valenciana Barret. Es tracta d’un programa especial de la sèrie Veriueu-ho, aquest cop fet en directe, i a més, retransmés per streaming a través d’internet. Ja que Canal 9 està desmantellat, nosaltres haurem de fer la nostra tele! Total, en [...]

Veriueu-ho Night Live!