[1 setembre, 2014]
Cartell de l'espectacle Veriueu-ho Night Live

Cartell de l’espectacle Veriueu-ho Night Live

Després d’un mes de menjar gelats i tocar-se les boles, la companyia al complet estem reincorporats a la feina. Per contactar amb nosaltres, podeu telefonar a l’oficina al número 96 159 03 82 en horari de 10 a 14h, o escriure al correu info@potdeplom.com. També tornem a estar actius al nostre facebook i twitter (@PotdePlomTeatre) i teniu tota la informació de les dates i horari d’actuacions a la secció calendari de la nostra web.

De moment, començarem amb una actuació d’escalfament el dia 29 d’agost a les festes de Batoi (Alcoi); però per a aquest mes de setembre tenim, entre altres, una actuació molt especial el dia 14 al Teatre la Estrella del Barri del Cabanyal, que continua en peu de guerra, i una visita a la Sala Trono de Tarragona a finals de setembre. La sala Rock City, Petrer, Borriana, Cocemntaina… un mes de setembre animat per a entrar en octubre amb una nova emissió del Veriueu-ho Night Live! al Teatre Micalet. Si us perdéreu l’anterior, o simplement per anar fent boca per al que arriba, podeu veure-ho al següent enllaç: http://youtu.be/JBEbEPW_UlU?t=1h1m28s. Esteu atents, que en breu anirem informant dels convidats i col·laboradors que tindrem per a aquesta nova edició!

I després d’aquest dimecres 1 d’octubre, El Mono torna al Teatre Micalet, però enguany no ho farà soles, ens acompanyarà Eugeni, un percussionista molt salvatge que afegirà a l’espectacle la música en directe. I tot va així, sense parar! Tenim fins i tot una actuació programada per al dia 24 d’octubre al Gran Teatre de Xàtiva! No podem ni creure-ho, anem a tornar a xafar el Gran Teatre (ja veurem si passa alguna cosa, ho han de tancar per reformes o es posa malalt el conserge) Així que si no voleu perdre-us res, esteu atents a la nostra web i les xarxes socials, que anirem informat de tot puntualment. Feliç tornada al cole!